Tavaszi csomagjaim

Tavaszi csomagajánlatok

Az utóbbi hónapokban megtapasztaltuk, hogy milyen úgy élni, hogy távolságot tartunk, hogy kevesebbet találkozunk egymással. Hogy nem járhatunk társaságba, moziba, színházba. Se egy kávé, se egy jó vacsora, se egy jó pohár bor. Ez megvisel mindannyiunkat. Kinek a teste sajdul, kinek a lelke. Ezért összeállítottam 3 kedvezményes csomagot, melyek közt mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban segíti a feltöltődését. A csomagok 4x60 perc masszázst tartalmaznak. 

Érzelmi csomag

Ha úgy érzed, már nagyon nehezen bírod lelkileg az emberi kapcsolódásaid hiányát, egyre feszültebb vagy, vagy azt érzed, már semmi nem tud felvidítani, talán már a tested is jelzi, hogy valami nincs rendben, akkor ez a te csomagod lesz. A Metamorf masszázs egy érzelmi blokkoldó technika, amivel gyengéden tudjuk oldani a lelki, érzelmi blokkokat. A Metamorf masszázson lágy, finom érintésekkel érintjük a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjait.

A Polinéz masszázs gyöngéd és mégis erőteljes érintései pedig segítenek a nehéz érzések feldolgozásában, elengedésében.

4 Polinéz és/vagy Metamorf masszázs, igény szerinti összeállításban

A csomag értéke 36.000 Ft. Kedvezményes ára: 30.000 Ft

Testi csomag

Bezártak az edzőtermek, nem lehet táncolni, aerobikozni sem. Ezt előbb-utóbb a test is megérzi. Itt fáj, ott nem hajlik, ropog, kattog, nehézkes. Ha te is azt érzed, hogy minden porcikádra ráférne egy átmozgatás, akkor ez a te csomagod lesz.

A KoroKan masszázs egy keleti típusú, talajon, ruhában végzett masszázs, mely képes rá, hogy hatékonyan beindítsa a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A masszázs során az egész testedet átmozgatom, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorolok nyomást a meridián vonalak mentén.

Végül a Polinéz masszázs meleg olajjal, gyendéd, mégis erőteljes mozdulatokkal nem csak a testedet, de a lelkedet is feltölti, segít, hogy újra teljes önmagad legyél.

4 KoroKan masszázs és/vagy Polinéz masszázs igény szerinti összeállításban

A csomag értéke 36.000 Ft. Kedvezményes ára: 30.000 Ft

Immunerősítő csomag

Ha azt érzed, hogy így a tél vége felé fogytán a tartalékaid, jól jönne valami, ami megdobja az immunrendszered, akkor ez a te csomagod.

A doTerra olajakkal végzett AromaTouch mazszázs egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Az AromaTouch technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill fejlesztett ki. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik. A 40-50 perces kezelés alatt a háton, talpon és tenyéren, illetve a fej hátsó részén és a füleken történik a kezelés.

És végül a Polinéz masszázs, mely az érintések intenzitása által gyakorol jótékony hatást nemcsak a testre és a lélekre, de az immunrendszerünket is támogatja.

3 AromaTouch masszázs + 1 Polinéz masszázs

A csomag értéke 39.000 Ft. Kedvezményes ára: 33.000 Ft

A csomagok egyéni igény szerint változtathatóak előzetes megbeszélés alapján.

Melyik csomagot választod?

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.