Őszi ajánlatok

Őszi csomagajánlatok

A nyár a töltődés és a kikapcsolódás évszaka. Testünk, lelkünk őrzi még a meleg napsugarak simogatását. Ősszel új ritmusra kapcsol az élet, kezdődik az iskola, újult erővel folytatódik a munka. A jó energiákat könnyebb fenntartani, mint újra tölteni. A masszázs nagyon jól tud támogatni bennünket ebben az időszakban is. Összeállítottam 3 kedvezményes csomagot, melyek közt mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban segíti a feltöltődését. A csomagok 4x60 perc masszázst tartalmaznak. 

Stresszoldó csomag

Ha úgy érzed, hogy a mindennapi kihívások után szükséged van feltöltődésre, énidőre, ami csak rólad szól, akkor ez a te csomagod lesz. Kétféle masszázsból választhatsz:

A Polinéz masszázs gyöngéd és mégis erőteljes érintései segítenek a hétköznapok nehézségeinek elengedésében, feldolgozásában. Ha egyszer megtapasztaltad, ünnepnapként fogod várni a masszázs alkalmakat, amik csak rólad szólnak. Csend, béke, gyertyafény.

A Metamorf masszázs egy érzelmi blokkoldó technika, amivel gyengéden tudjuk oldani a lelki, érzelmi blokkokat. A Metamorf masszázson lágy, finom érintésekkel érintjük a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjait.

4 Polinéz és/vagy Metamorf masszázs, igény szerinti összeállításban

A csomag értéke 42.000 Ft. Kedvezményes ára: 36.000 Ft

Itt fáj, ott fáj csomag

Itt fáj, ott nem hajlik, ropog, kattog, nehézkes. Ha te is azt érzed, hogy minden porcikádra ráférne egy átmozgatás, akkor ez a te csomagod lesz. Kétféle masszázsból választhatsz:

A KoroKan masszázs egy keleti típusú, talajon, ruhában végzett masszázs, mely képes rá, hogy hatékonyan beindítsa a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A masszázs során az egész testedet átmozgatom, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorolok nyomást a meridián vonalak mentén.

A Polinéz masszázs meleg olajjal, gyendéd, mégis erőteljes mozdulatokkal nem csak a testedet, de a lelkedet is feltölti, segít, hogy újra teljes önmagad legyél.

4 KoroKan masszázs és/vagy Polinéz masszázs igény szerinti összeállításban

A csomag értéke 40.000 Ft. Kedvezményes ára: 35.000 Ft

Immunerősítő csomag

Ha szeretnéd az immunrendszered felkészíteni a hidegebb napokra egy kellemes, lazító masszázzsal, akkor ez a te csomagod.

A doTerra olajakkal végzett AromaTouch mazszázs egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Az AromaTouch technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill fejlesztett ki. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik. A 40-50 perces kezelés alatt a háton, talpon és tenyéren, illetve a fej hátsó részén és a füleken történik a kezelés.

És végül a Polinéz masszázs, mely az érintések intenzitása által gyakorol jótékony hatást nemcsak a testre és a lélekre, de az immunrendszerünket is támogatja.

3 AromaTouch masszázs + 1 Polinéz masszázs

A csomag értéke 41.500 Ft. Kedvezményes ára: 36.000 Ft

A csomagok egyéni igény szerint változtathatóak előzetes megbeszélés alapján.

Melyik csomagot választod?

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.