Polinéz masszázs

Mi a Polinéz masszázs

A polinéz masszázs egy meleg olajos, a teljes testet - a lábujjaktól a fejtetőig - érintő masszázs. Másfél órában ringat és ellazít. Az érintések tenyérrel és alkarral történnek. Ebben az érintésben töltött idő segít önmagadhoz kapcsolódni, oldja a felgyülemlett stresszt, feszültséget, lazítja az izmokat, átmozgatja az ízületeket.

Az érintés ereje

Manapság már születésünktől kezdve sokkal kevesebb érintést kapunk, mint amire szükségünk lenne. És ahogy növünk, ez a helyzet csak romlik. Sokunknak felnőttkorára az érintés egyenlő a szexualitással. Ha megnézünk egy bármilyen emberszabású majom csapatot (de az emlősállatok nagy része is ilyen), azt látjuk, hogy gyakorlatilag folyamatos érintésben vannak, míg mi, emberek, alig használjuk az egymáshoz kapcsolódásnak ezt a módját.

Közben tudományosan is vizsgálják az érintés ránk gyakorolt hatását. Az érintések mennyisége és minősége nemcsak a lelki, de a testi egészségünkre is hatással van. Az érintések, vagy azok hiánya összetett biokémiai folyamatokat generálnak bennünk. A megfelelő mennyiségű és minőségű érintés kihat a felnőtt kapcsolatainkra, önértékelésünkre éppúgy, mint a tesi egészségünkre.

És a legtöbben bizony komoly hiánnyal küzdünk ezen a téren. Ezt a szimbiotikus hiányt tudja a polinéz masszázs enyhíteni, szép lassan tölteni, ezáltal tud pozitívan hatni a mindennapjainkra. Vendégeim általában 3-4 hetente jönnek hozzám masszázsra, akár hónapokon keresztül, így támogatva testüket-lelküket. Emellett, mint minden masszázs, ez is hat a testünkre, izmainkra, ízületeinkre.

Mi történik veled?

Miután megérkezel, beszélgetünk, hogy ki tudjon alakulni az a bizalom, amivel biztonságban érezheted magad. A masszázs alatt végig halk zene szól, ami még inkább lehetőséget ad számodra, akár a befelé fordulásra, akár a pihenésre, relaxálásra. A masszázs után érdemes időt hagyni magadnak a visszatérésre a jelenbe. A masszázs ruha nélkül zajlik (de fontos, hogy csak addig kell ruhátlanodnod, amíg számodra az komfortos), az intim területeket végig diszkréten törölközővel, az éppen nem masszírozott testrészeket pedig puha takaróval takarjuk. A masszázs teljes ideje alatt lehetőséged van jelezni, ha valami kényelmetlen számodra. A masszázs 90 perces, de kérlek úgy készülj, hogy a nálam töltött idő körülbelül 2-2,5 óra. Azt javaslom, hogy ha teheted, a masszáz után pihenj, tölts magaddal egy kis időt.

A polinéz masszázs során nagy szerepe van az érintésen keresztüli érzékelésnek. Az érintés erotizálása viszont nem része a masszázsnak.

Mire számíthatsz a masszázs során?

A polinéz masszázs jellegéből adódóan nemcsak a tested, hanem a lelked is töltődik a masszázs során. Minden érzés, ami felszínre kerül teljesen rendben van.

Sokan annyira relaxált állapotba kerülnek, hogy el is alszanak a masszázs során. Mások belemerülnek a zenével együtt a masszázs táncoló, hullámzó mozdulataiba. Van, aki olyan emlékekhez, érzésekhez fér hozzá a masszázs alatt, ami megindítja és akár sírva is fakad, vagy épp felnevet.

Milyen gyakran érdemes masszázsra jönni?

Viccesen azt mondhatnám, hogy ez az a masszázs, amit a vendégeknek is "tanulnia" kell. Amikor én először kaptam ilyen masszázst, bár nekem a ruhátlanság nem okozott gondot, mégis váratlan szégyenérzet öntött el. És a sok, mégoly kellemes érintést sem tudtam először értelmezni, elfogadni, beengedni. Több olyan visszajelzést is kaptam vendégeimtől a második-harmadik alkalom környékén, hogy: "igen, most érkeztem meg hozzád igazán".

A polinéz masszázs gyakorisága változó lehet és élethelyzettől is függhet. Van, hogy valakinek heti rendszerességgel van rá szüksége egy pár hétig, aztán ez ritkul. Legtöbben kéthetente/havonta jönnek hozzám.

"Kata masszázsa olyan, mintha táncra kelne a tested, miközben végig relaxálva pihensz." Andi

"Másfél óra kényeztetés meleg olajjal, lágy érintésekkel, puha simogatásokkal, kellemes nyomásokkal, nekem tetsző zenével, félhomályban, egy hatalmas szeretet buborékban. Ha egy mondatban kell leírnom. Ha többet is írhatok, akkor egy nagyon érdekes utazás. Kicsit tartottam attól, hogy mi fog történni másfél órán keresztül, hogy mit is fogok kezdeni azzal a sok érintéssel...de az idő csak úgy repült és nekem jól esett az első perctől az utolsóig. Voltak születés és elmúlás gondolataim, volt, hogy nem voltak gondolataim. Volt, hogy egy harmadik kis tenyér simogatta meg az arcomat váratlanul. Ő Imola volt, a három és fél éves kislányom, aki olyan halkan lépdelt mellém és olyan lágyan érintett meg, mintha értené, érezné mi zajlik a buborékon belül. Azt gondolom kemény munka ez a másik oldalon, hogy megteremtődjön ez a miliő. Újra át akarom élni!" Bori

"Kata nagyon figyelmes, végig biztonságban éreztem magam, amíg masszírozott. Ahogy elkezdődik a masszázs, érzem, hogy Kata szeretettel rám figyel. Masszázs közben nyugodt, kiegyensúlyozott és a mozdulataiban érezni a tenger hullámzását. Imádom." Timi

"Számtalanszor kaptam polinéz masszázst Katától. Ennél kellemesebb szomatikus terápiát el sem tudnék képzelni! A masszázs teljes ideje alatt a jelenben vagyok, minden egyes pillanatát átélem. Kevés ilyen dolog van az életemben. Egy másállapot, kegyelmi állapot. Sodródom a tenger hullámaival. Amikor az arcmasszázs következik egyszerre érzek szomorúságot és örömet. Szomorú vagyok, mert tudom, hogy mindjárt vége, és örülök, mert még most jön a meleg vizes lábmosás." Balázs

Időpont kérés

Kérlek, add meg adataidat és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.