KoroKan masszázs

A shaolin szerzetesek még nem tudták, hogy szinte csodát tettek a 21. század rohanó emberével, amikor több száz éve kifejlesztették ezt a különleges, azonnal hatékony masszázskezelést.

A KoroKan masszázs, nem csak a tünetekre hat. Ráadásul az így nyert energia mérföldekkel tovább repít, mint egy hétköznapi masszázs. Már 1-2 kezelés után arról számolnak be a vendégek, hogy érezhető javulás állt be állapotukban és általános közérzetükben.
A KoroKan masszázs képes rá, hogy hatékonyan beindítsa a szervezet öngyógyító mechanizmusát - ezért kiváló kiegészítője bármilyen egyéb orvosi kezelésnek.

Figyelj oda szervezeted jelzéseire - testünk a fájdalmakon keresztül kommunikál velünk!

A napi rohanás, a munkahelyi stressz, a megélhetési gondok legtöbbször lehetetlenné teszik, hogy elengedd magad, és tökéletesen felfrissülve, feltöltődve törődhess a családtagjaiddal. Ha nem tudsz ebből a hajtásból napokra kilépni, akkor olyan megoldásra van szükség, ami rövid idő alatt feltölt energiával, hogy az élet minden területén jól érezd magad.

A KoroKan masszőr az egész testet átmozgatja, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorol nyomást a meridián vonalak mentén. Sajátságos koreográfiával a masszőr az egy órás kezelés alatt 1200-1600 ponton serkenti a szervezet energiaáramlását, lazítja izmokat. Így küldve impulzusokat, az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere és a vérkeringés javítására.

Pontosan ezért lehet képes:

  • az energiahiányos állapotok megszüntetésére,
  • a mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására,
  • a nyak-, hát- és derékfájdalmak csökkentésére,
  • az ödémás állapotok javítására,
  • a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére,
  • az idegesség, ingerlékenység oldására,
  • a szervezet méregtelenítésére,
  • krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére.

Mire ne számíts a KoroKan energetikai masszázskezelésnél?

  • Nem lesz krémes, olajos a bőr! A KoroKan masszőrök ugyanis nem használnak krémet, olajat, így nem kell tartani semmiféle bőrirritációtól vagy kimoshatatlan folttól a ruhán.
  • Nem kell levetkőzni! A KoroKan masszázs ugyanis pamutruhában történik.

"Katához járni KoroKan masszázsra mindig a hét fénypontja. Mivel krónikus hátfájásom miatt sokat kell mozognom, mindig is kerestem egy jó masszázst kiegészítésnek, főleg, hogy fellazítsa az izmaim. Elég korlátozottak voltak a lehetőségeim, mert a bőröm nem bírja az olajokat, a párom meg nem bírja ha levetkőzöm valahol. A KoroKan masszázs minden előbbi szempontnak megfelel. Tökéletesen rendben tartja az izomzatom, így a krónikus hátfájásom is elfelejtethettem. Dóra

Időpont kérés

Kérlek, add meg adataidat és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.