AromaTouch masszázs

AromaTouch masszázs doTERRA illóolajokkal

Egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Az AromaTouch technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill fejlesztett ki. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban, és az alkalmazott mozdulatokban rejlik.

Az AromaTouch technika az illóolajok segítségével a test meridiánjait és energiaközpontjait stimulálja, ezzel egyensúlyba hozza a szervezet működését, megújítja, felfrissíti a testet. A 40-50 perces kezelés alatt a háton, talpon, illetve a fej hátsó részén és a füleken történik a kezelés.

A doTERRA garantáltan tiszta minőségű illóolajai 100%-os tisztaságúak, természetesek és mentesek a szintetikus vegyületektől és szennyeződésektől. Az olajok tapasztalt felhasználói egy pillanat alatt felismerik doTERRA minőséget. A doTERRA illóolajok használhatók egy- vagy többféle növényből előállított esszenciaként belélegezve vagy párologtatással, és külsőleg a bőrre alkalmazva.

Az AromaTouch masszázs nyolc, meghatározott sorrendben alkalmazott tiszta illóolaja terápiás hatással és összetétellel rendelkezik. A nyolcféle illóolaj összesen 23 növényből áll össze, és egyik sem tartalmaz töltőanyagokat, mesterséges összetevőket, szennyező anyagokat. Jelenleg ezek a tanúsított, tiszta és terápiás minőségű olajok a világon a legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatásúak.

Ez a masszázs erősíti az immunrendszert, segít a gyógyulásban. A kezelés remekül ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát. Így tökéletes megoldás stressz, trauma vagy energiahiány kezelésére is. 

Az első két olaj, a Balance és a Levendula megnyugtat, ellazít, őket a stressz csökkentésére használjuk. A második kettő, a Teafa és az On Guard vírus- és baktériumölő, tisztító és gyulladáscsökkentő hatásúak, ők az immunrendszert támogatják. A harmadik pár az AromaTouch és a Deep Blue keverékek, melyek ellazítják az izmokat, illetve melegítő hatásúak. És végül a Vadnarancs, ami energizál és vitalizál, és a Borsmenta, mely általános élénkítő hatású, a homeosztázist, a szervezet belső egyensúlyát támogatja.

Az alábbi esszenciális olajok jelennek meg a masszázs során. Amennyiben tudomásod van bármelyik illóolajra való érzékenységedről, kérlek, hogy előzetesen tájékoztass engem erről!

Balance (lucfenyő, kámforfa, tömjén, varádics, kamilla), LevendulaTeafaOnGuard (vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring)DeepBlue (fajdbogyó, kámfor, borsmenta, varádics, kamilla, szalmagyopár, illatcserje), AromaTouch (bazsalikom, grépfruit, ciprus, majoranna, eukaliptusz, borsmenta, levendula), Vadnarancs, Borsmenta

Időpont kérés

Kérlek, add meg adataidat és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.